Warning: Undefined array key "vg_theme" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 51 Warning: Undefined array key "vg_bgimage" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 55 Tegemoetkoming ziekenfonds
Warning: Undefined array key "vg_menucolor" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/html/mod_menu/metro.php on line 13

Tegemoetkoming ziekenfonds

 

Na betaling van je  jaarlijks  lidgeld  aan je club  kan je  meestal  een gedeeltelijke terugbetaling krijgen van je mutualiteit (ziekenkas).
Deze  tussenkomsten zijn verschillend voor elke mutualiteit en zij gebruiken dikwijls ook verschillende voorwaarden die recht geven op terugbetaling.

De juiste  info  hierover  kan  je  steeds  terugvinden  op  de websites  van de  mutualiteiten. Wij hebben deze documenten al gedownload en de gegevens van GZVN al ingevuld. Deze documenten vind je hieronder. Al wat je nog moet doen:

  • het document van jouw mutualiteit afdrukken
  • daarop je gegevens invullen (+stickertje kleven indien nodig)
  • dit ingevulde document posten in de brievenbus van GZVN (inkomhal SportCentrum te Genk) Wij zetten er nog een stempel op en brengen dit document zelf binnen bij je mutualiteit.

De terugbetaling ontvang je dan rechtstreeks van de mutualiteit. Gelieve er rekening mee te houden dat we de formulieren wat laten samenkomen, alvorens ermee naar de mutualiteit te gaan.
We voorzien 3 verzameldata:

  • 31 oktober
  • 31 januari
  • 30 april

Formulieren die we te laat ontvangen, zullen pas bij de mutualiteit worden afgegeven op de eerstvolgende datum in de lijst. We houden geen rekening met formulieren binnengebracht zonder het lidgeld te hebben betaald. Gelieve ook het document op deze site te gebruiken (daardoor wordt het administratieve werk voor ons lichter en versnelt het je aangifte)

Christelijke mutualiteit : CM
CM Vlaanderen geeft alle leden een jaarlijkse tegemoetkoming van 15 euro.


Socialistische mutualiteit : De Voorzorg
De Voorzorg geeft aan alle leden een tussenkomst van 15 €.


Liberale mutualiteit : LM
De Liberale Mutualiteit verleent een tussenkomst van 25 € aan iedereen.


Partena : ziekenfonds & partners
Partena Ziekenfonds voorziet een tegemoetkoming van 15 euro per jaar voor iedereen die aangesloten is bij een sportclub.

Vlaams & Neutraal ziekenfonds : VNZ
Een tegemoetkoming voor iedereen ongeacht de leeftijd: maximum 30 € per kalenderjaar.

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen : NZVL
Een tegemoetkoming voor iedereen ongeacht de leeftijd: maximum 30 € per kalenderjaar.

Onafhankelijk Ziekenfonds : OZ
OZ betaalt je een tussenkomst van € 15,00 voor het lidgeld bij de sportclub.